Scopul site-ului

lucrare.laborator Bacalaureat fizica este un site care contine subiecte din ariile tematice prevazute de programa de fizica pentru filiera: reala, vocationala (profil militar) si tehnologica.
Site-ul prezinta subiectele de bacalaureat din anii 2013 - 2018, proba E (Fizica) in care se intalnesc teste si probleme asemanatoare cu cele studiate in liceu. -ul se adreseaza tuturor utilizatorilor care indragesc fizica, in special tinerilor absolventi de liceu care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat la fizica. Prin continutul site-ului sunt testate cunostintele dobandite de utilizator. Se spera ca explicatiile care insotesc raspunsurile si rezolvarile de probleme vor permite reamintirea unor elemente utile.
Pentru a promova examenul de bacalaureat la fizica, tanarul trebuie in primul rand sa inteleaga materialul predat si in al doilea rand sa stie sa efectueza calcule si sa rezolve probleme, folosind cunostintele dobandite.
Consultand un site ca cel de fata cu putin timp inaintea examenului tanarul poate determina rapid profunzimea cunostintelor achizitionate si intelegerea materialului studiat. In felul acesta tanarul revede si isi consolideaza cunostintele si insista acolo unde crede ca este necesara o aprofundare a cunostintelor.

Aceasta metoda a testelor si rezolvarilor de probleme:
♦ permite activizarea tinerilor;
♦ asigura perceperea nemijlocita a fenomenului studiat;
♦ formeaza cunostinte durabile;
♦ asigura legarea teoriei cu practica;
♦ formeaza priceperi si deprinderi cu caracter tehnic;
♦ intareste increderea tinerilor in fortele lor proprii;
♦ asigura individualizarea muncii de invatare.

Folosind testele si rezolvarile de probleme din acest site sau din alte site-uri,
precum si din culegerile de probleme, tinerii pot sa aplice si sa redea expresii
ale unor concepte fundamentale, marimi fizice, legi si principii.

¤ In imaginea de mai jos , pot fi apelate
pagini diferite , facand clic pe circuite electrice,
incursiune in lumea fizicii sau pe optica.


Workplace circuite incursiune bacalaureat fizica
Full Website